Osobné financie
Z obsahu osobitnej sekcie: Ochrana pred infláciou. Služby slovenských peňažných ústavov. Investičné spoločnosti a fondy sprostredkovateľmi dočasne voľných prostriedkov do efektívnych projektov. Burza cenných papierov a investori. Fungovanie mimoburzového trhu RM-Systému Slovakia.