Definitívne výsledky 19. kola periodických aukcií RM-Systému Slovakia, od 1.6.1994 do 14.6.1994
Abecedne usporiadaný zoznam emitentov-účastinných spoločností s uvedením aukčných kúpnych cien, ponuky, dopytu a objeme obchodu.