Hedging - vec neznáma? Investície takmer bez rizika - Bučeková, Andrea
Nová forma eliminácie rizika pri podnikaní - hedging. Rôzne formy rizika pri podnikaní. Formy ochrany pred rizikom. Podnikateľské riziko v oblasti financií a ochrana pred týmto rizikom. Obchodovanie s cennými papiermi pomocou termínových obchodov v podobe opčných obchodov, forwardov alebo futures.