TOP 450 - Najviac obchodované spoločnosti na mimoburzovom trhu RM-Systém Slovakia
Údaje uvedené ku každej spoločnosti: názov spoločnosti, aukčné kolo, uskutočnené obchody, objem obchodov v korunách, minimálna, maximálna a posledná aukčná cena (v 17. kole od 4. do 17.5.1994).