Vývoj na akciovom trhu v máji 1994
Pokračovanie poklesu cien účastín na slovenskom kapitálovom trhu aj v mesiaci máj 1994 na Burze cenných papierov, Bratislavskej opčnej burze a v RM-Systéme Slovakia, údaje. Tabuľka o vývoji minimálnych, maximálnych a priemerných cien a volatility na BOB v týždňoch mája 1994.