Směnky v zahraničním obchodě. 1 - Svobodová, Věra
Niektoré poznámky k problematike zmeniek v zahraničnom obchode z pohľadu pracovníkov Československej obchodnej banky. Pojmy akceptácia, zmenečné ručiteľstvo, indosament, inkaso. Protest pre neplatenie. Vymáhanie zmenky.