Druhá vlna kupónovej privatizácie je ohrozená - Hajko, J.
Rozdielne postoje k transformácii niektorých slovenských štátnych podnikov na Ministerstve pre správu a privatizáciu národného majetku SR a Ministerstve hospodárstva SR - energetika a plynárenstvo.