Novela zákona o veľkej privatizácii. 4 - Kolaříková, M.
Kupónová privatizácia. Dispozície s majetkom podnikov. Vylúčenie uplatnenia predkupného práva. Uspokojenie reštitučných nárokov. Speňaženie vecí likvidovaných podnikov. - Záverečná časť príspevku venovaného zmenám a doplnkom novely zákona o veľkej privatizácii.