Náklady a efekty transformace - Czesaný, Slavoj
Náklady, ale aj pozitívne efekty transformácie posledných štyroch rokov. Pokles HDP. Situácia v podnikovej sfére. Vývoj ekonomických podmienok podnikovej sféry. Predpokladaný vývoj finančnej situácie podniku na najbližšie obdobie. Ekonomická situácia sektoru domácností. Nákladovosť procesu hospodárskeho rastu.