Obrana ekonomické strategie - Zahradník, Petr
Potreba diskusie o budúcom vývoji hospodárskej politiky v ČR. Rôzne názory na priebeh ekonomickej transformácie. Dosiahnuté výsledky, ako aj nedostatky ekonomickej transformácie. Negatívny vývoj produktivity práce. Nízka produktivita práce nie je dôsledkom transformácie.