Organizácie oprávnené vykonávať trhové ocenenie pre potreby veľkej privatizácie
Zoznam 77 pracovísk (názov, adresa, telefón, fax) zapísaných do Zoznamu ústavov a iných pracovísk kvalifikovaných na znaleckú činnosť, ktorý v zmysle zákona č.36/1967 Zb. vedie Ministerstvo spravodlivosti SR.