Ponuka kúpeľných miest: čarovný prútik pre mestá a obce? Aktívnej, zdravotnej a regeneračnej rekreácii pomohlo TERNO i BESO, teraz sa čaká na podnikateľov - Chudý, V.
Hľadanie východísk zo stagnácie cestovného ruchu na Slovensku. Vznik projektu Kruh turistiky a zdravia, ktorý je dielom primátorov a starostov kúpeľných a rekreačných miest a obcí fatransko-strážovského regiónu a Javorníkov. Nové podnikateľské aktivity a podnikateľské plány v jednotlivých častiach interregiónu na oživenie cestovného ruchu. Vytváranie vlastných informačných centier na propagáciu regiónu. Účasť spoločnosti TERNO a expertov britskej spoločnosti BESO (British Executive Service Overseas) pri vypracovaní podnikateľských plánov miest a obcí Kruhu turistiky a zdravia.