Cenová politika medzinárodne úspešných podnikov Poradenské listy pro výrobkové manažery a vedoucí marketingu
Cenová politika medzinárodne úspešných podnikov. Faktory vplyvu medzinárodnej cenovej politiky. Uprednostňovanie centrálne riadenej alebo decentralizovanej cenovej politiky v podnikoch. Nástroje cenovej politiky. Tri možnosti voľby v cenovej politike: rigídna cenová politika súčtu nákladov, pružná cenová politika súčtu nákladov, dynamická cenová politika krycieho príspevku. Praktická prevodová cenová politika, stanovenie prevodových cien. Marketingová stratégia amerického obchodného obra Wal-Mart.