Elektronické obchodování (CommerceNet)
Skupina asi 20 veľkých spoločností sídliacich v Silicon Valley (USA) plánuje zahájenie projektu nazvaného CommerceNet. Má slúžiť na prevádzanie obchodov prostredníctvom siete INTERNET a iných dátových sietí. Na sieť budú pripojené pamäte počítačov členov s asi 20 000 položkami hardwaru a softwaru, ktoré budú ponúkať za nižšie ceny, ako sú pri objednávkach u zásielkových firiem.