Bez znalosti trhu je každé manažerské rozhodnutí krokem do tmy. 3 Mistrovský list - Bureš, I.
Odhad trhu, fungovanie trhu, ponuka a dopyt. Priznaná hodnota ako univerzálne uznávané špecifické meradlo hodnoty.