Budúcnosť patrí marketingu. 1 Majstrovský list - Rajt, Š.
Personálne predpoklady. Marketing vedúcou úlohou. Kolektívna aktivita v celom rade pripravovaných rozhodovacích procesov. Úloha tímov a skupinovej práce. Osobnosť marketera. Časove rozlíšené štyri generácie chápania marketingu. Šesť najprijateľnejších vysvetlení marketingu.