Budúcnosť patrí marketingu. 2 Majstrovský list - Rajt, Š.
Päť univerzálnych definícií marketingu. Schéma ponímania marketingu v širšom význame. Vytváranie marketingového imperatívneho systému podniku. Základný zákon podniku (ústava).