Postup Protimonopolného úradu SR pri posudzovaní tvorby a ochrany konkurenčného prostredia v roku 1993. 2
Kartelové dohody. Opatrenia orgánov štátnej správy a obcí. Zahraničné aktivity úradu, medzinárodná a dvojstranná spolupráca úradu (EÚ, CEFTA, nadnárodné inštitúcie - OECD, IBRD, UNCTAD). Prehľad prípadov riešených Protimonopolným úradom SR v r.1993 členený na prípady zneužitia monopolného postavenia, fúzie, kartelové dohody.