Sponzorský marketing
Pre západné firmy je stále obtiažnejšie oslovovať zákazníkov tradičnými metódami. Riešením je sponzorský marketing. Sústreďuje sa na riešenie problému, o ktorý sa zákazníci zaujímajú. Najrýchlejšie rastúca forma marketingu amerických spoločností.