Telefonický marketing Poradce pro úspěšnou telekomunikaci
Kontrola a analýza telefonických rozhovorov. Organizácia telefonickej služby Servis 130 mníchovskej firmy Alpenland, s.r.o. v SRN. Tipy a praktická pomoc pre pracovníkov telefonického marketingu.