Telefonický marketing Poradce pro úspěšnou telekomunikaci
Poradenstvo pre telefonický marketing vo firmách. Uplatňovanie interaktívneho marketingu. Telefonická služba zákazníkom. Význam telefonickej centrály v podniku. Prehľad výrobkov pre doplnkový predaj.