Základné problémy uplatnenia moderného marketingu v našich podnikoch - Gáliková, A.
Charakter moderného marketingu a možnosti jeho uplatnenia v našich podnikoch. Rozhodovanie o stratégii podniku. Vytváranie marketingovej infraštruktúry: organizačné predpoklady, personálne predpoklady, informačné predpoklady. Úlohy marketingu pri vývoji nového produktu, pri výrobkových inováciách a ich zavádzaním na trh. Formovanie a koordinácia optimálneho súboru marketingových nástrojov (marketing mixu). Koncepcia v oblasti distribúcie a odbytových činností. Budovanie identity a imidžu podniku.