Rukověť exportéra: Thajsko Dovozní režim a související předpisy
Hlavné informácie, ktoré sú dôležité pri prevádzaní zahraničného obchodu s Thajskom. Charakteristika krajiny. Voľné colné pásma. Dovozný režim Platobné a dodacie podmienky. Sprievodné doklady. Špeciálne predpisy. Prepravné balenie a signovanie. Vývozné a dovozné predpisy. Obchodné cesty.