Rukověť exportéra: Španělsko Dovozní režim a související předpisy
Hlavné informácie, ktoré sú dôležité pri prevádzaní zahraničného obchodu so Španielskom. Charakteristika krajiny. Voľné colné pásma. Obchodné banky. Hospodárske komory. Dovozný režim. Platobné a dodacie podmienky. Špeciálne predpisy. Prepravné balenie. Clá, dane, ochranné známky, patenty. Vývozné predpisy. Devízové predpisy.