Situácia v zahraničnom obchode Slovensko - Zábojníková, M.
Zahraničný obchod SR. Export - rozhodujúca zložka zahraničného obchodu. Vývoj teritoriálnej štruktúry zahraničného obchodu SR. Vývoj komoditnej štruktúry zahr. obchodu. Vnútorné podmienky rozvoja zahr. obchodu. Podpora exportu. Predpokladaný vývoj v r. 1994 a v ďalšom období.