Středoevropská dohoda o volném obchodu Liberalizace postupuje - Vávra, M.
Niektoré zmeny, zakotvené v dodatkových protokoloch ku Stredoeurópskej dohode o voľnom obchode (CEFTA), ktoré sú platné od 1.7.1994. Priemyslové výrobky. Obchod ČR s Poľskom. Položky, ktoré zaradila Maďarská republika a ČR na listinu colných koncesií. Princípy, na ktorých sa strany Dohody zhodli pri rokovaniach o ďalšej liberalizácii obchodu s poľnohospodárskymi a potravinárskymi výrobkami. Zoznamy výrobkov u ktorých budú zrušené dovozné clá ku dňu 1.7.1994 - (s.18-19).