Antidumpingové opatrenia voči dovozu cementu hrozia aj Slovensku
Rozdielna interpretácia dumpingu medzi Európskou úniou a krajinami strednej Európy (Poľsko, Česko, Slovensko) demonštrovaná na príklade antidumpingového procesu proti importom portlandského cementu do Nemecka.