Latinská Amerika - partner pre nemecké hospodárstvo Postavenie na mimoriadne silnom trhu treba udržať a posilniť - Kálaj, J.
Zahraničný obchod a hospodárske vzťahy Nemecka s Latinskou Amerikou. Podiel latinskoamerických tovarov na nemeckom importe. Celkový objem nemeckých investícií v Latinskej Amerike. Priaznivé vývojové perspektívy Latinskej Ameriky v porovnaní s východnou Európou. Príčiny nedostatočnej nemeckej angažovanosti na privatizácii určitých hospodárskych oblastí v Latinskej Amerike.