Globální tendence a perspektivy zahraniční zadluženosti - Fárek, Jiří
Vývoj problému zahraničnej zadlženosti a jeho kauzalita. Súčasný stav a štrukturálne aspekty zahraničnej zadlženosti. Perspektívy zahraničnej zadlženosti a možné východiská vzhľadom k súčasným prístupom a iniciatívam.