Stratégia Slovenska: nehrať druhé husle Pracovné sily mnohých tovární tvoria tisíce schopných inžinierov - Zöldy, M.
Investície zo zahraničia prichádzajúce na Slovensko. Celkový objem zahraničných investícií od r. 1989 v porovnaní s ČR. Najväčší zahraniční investori pôsobiaci na Slovensku, perspektívy ďalšieho investovania na východnom Slovensku. Ďalšie oblasti potravinárskeho priemyslu a zbrojárskej techniky, ktoré by si mali zaslúžiť pozornosť zahraničných investorov.