Na prahu EU? - Suk, J.
Snahy Rakúska, Fínska, Nórska a Švédska o vstup do Európskej únie - ukončenie jednaní. Výsledky jednaní. Zahraničná politika. Konečné schválenie vstupu do únie musí v každej krajine prejsť referendom. Vnútorná situácia v jednotlivých krajinách. Zástancovia a odporcovia vstupu do Európskej únie.