Západ přehodnocuje pomoc Východu
Práca G.Erlera Za novú politiku voči Východu - prehodnotenie a formulovanie novej politiky SRN voči transformujúcim sa krajinám strednej a východnej Európy. Doterajšia bilancia. Žiaduci vývoj ďalšej spolupráce. Otvorenie trhov. Diskusia k danej problematike, ktorá prebehla na seminári o práci G.Erlera.