Kupní smlouva při dovozu strojů a zařízení - Kalvoda, Jan
Príprava rokovania pred podpisom kúpnej zmluvy. Dôležité informácie pre českých vývozcov a dovozcov o prevádzkových skúškach. Škody vzniknuté v priebehu dopravy. Výška zálohy pri požiadavke platenia vopred pri nákupe strojov a zariadení. Prevádzková záruka v bankovej forme. Platobné doklady.