Ochrana duševného vlastníctva Prezradenie môže viesť až k bankrotu podniku - Vyparina, S.
Význam ochrany duševného vlastníctva - nehmotných statkov. Zákony zabezpečujúce ochranu nehmotných i hmotných statkov. Ďalšie možné spôsoby ochrany duševného vlastníctva - utajenie, prípadne zneprístupnenie nepovolaným osobám ako predmet obchodného tajomstva. Ochrana štátneho tajomstva. Hospodárske a služobné tajomstvo. Zodpovednosť za ochranu tajomstva.