Inštitúcie na podporu malého a stredného podnikania na Slovensku Seriál Trendu a Národnej agentúry pre rozvoj malého a stredného podnikania na Slovensku - Lajčiaková, D.
Popis činnosti inštitúcií, ktoré podporujú rozvoj malého a stredného podnikania na Slovensku poradenskou, vzdelávacou, konzultačnou činnosťou, alebo poskytovaním základných materiálno-technických prostriedkov: Regionálne poradenské a informačné centrá, rozširovanie ich siete, adresár. Poslanie NAR MSP. Výskumno-vývojové a inovatívne inštitúcie - BIC (Business Inovation Centre). Vedecko-technické parky.