Inštitúcie na podporu malého a stredného podnikania na Slovensku. 3 Seriál Trendu a Národnej agentúry pre rozvoj malého a stredného podnikania o podpore podnikania na Slovensku - Lajčiaková, D.
Činnosť, adresa a kontaktný pracovník inštitúcií, ktoré podporujú rozvoj podnikania na Slovensku: Konzultačné stredisko pre podnikateľov (The Entrepreneurship Center v rámci programu Central Europe Institute Washington D.C.). Združenie podnikateľov Slovenska. Združenie vlastníkov pôdy a agropodnikateľov Slovenska. Energo-eko dom Bratislava. Slovenská spoločnosť pre podnikanie so zahraničím - Slovex. IMB - Inštitút pre výchovu vedúcich pracovníkov. Slovenský živnostenský zväz.