Parlament dostane dva návrhy zásad zákona o podpore podnikania - vládny a podnikateľský - Kovalčík, J.
31.5.1994 NR SR schválila zásady zákona o podpore malého a stredného podnikania, v ktorých sa podnikanie chápe ako osobitný stav a deklaruje sa záujem štátu urýchliť zvyšovanie jeho podielu na tvorbe národného dôchodku. Nedostatočné napojenie na reálne financovanie tohto podnikania kritizujú predstavitelia Združenia podnikateľov Slovenska.