Reorganizací k záchraně - Chmela, V.
Namiesto zásadného riešenia problémov, do ktorých sa firma dostane, sa niekedy používa cesta formálnej reorganizácie. Ak je akceptovaná, znamená oddialenie racionálneho riešenia. Prednosti a zásady reorganizácie.