V malém podnikání vedou ženy
Súkromné podnikateľky - najdynamickejšia súčasť americkej ekonomiky. Príčiny tejto vlny: ženy zakladajú malé podniky s dvojnásobnou rýchlosťou ako muži, vlastnia malé obchody alebo podniky služieb, k čomu nepotrebujú veľký kapitál, väčšiu starostlivosť venujú zamestnancom, poskytujú kľudnejšie zamestnanie, podniky vedené ženami rastú pomalšie, ale sú stabilnejšie.