Racionalizace řízení českých podniků - Rašek, A.
Efektívny rozvoj podnikov sa nezaobíde bez stratégie a koncepčnej práce - v posledných rokoch u nás podcenená. Podniková aktivita - racionálny a sociálny projekt modernizácie podniku. Zdokonalenie organizácie a riadenia. Participácia na riadení a rozhodovaní. Rešpektovanie sociálnych súvislostí riadenia. Racionalizácia systému hmotnej zainteresovanosti.