Jakost začíná v hlavě
Skupina SFS Stadler z Heerburgu (Švajčiarsko) združuje 16 rôznych akciových spoločností s celosvetovým dosahom. Je 1. švajčiarskou spoločnosťou, ktorá si vybudovala a zdokonaľuje systém zabezpečenia akosti. Zavedenie normatívneho systému, uplatňovanie TQM (Total Quality Management). Podniková kultúra - podporená rozsiahlou komunikáciou. Ankety so zákazníkmi. Od roku 1990 - akcia KIK (Der Kunde ist König - Zákazník je kráľom).