TQM i pro malé podniky?
Zvyšovanie akosti získava novú povahu. Stáva sa jedným z hlavných predmetov strategického plánovania, dotýka sa všetkých úrovní manažmentu. Španielska univerzita vo Valencii - analýza 44 malých firiem - či totálne riadenie akosti (TQM) má zmysel aj pre malé podniky. 2 cesty: riadenie akosti sa musí stať strategickým riadením akosti, kooperácia - TQM nemôže podnik aplikovať izolovane.