Neúprosná realita slovenského obuvníctva Z recesie do krízy, znovuoživenie v nedohľadne - Szabo, A.
Krízová situácia v slovenskom obuvníckom a kožiarskom priemysle. Tradície budovania obuvníckeho a kožiarskeho odvetvia na Slovensku. Podmienky pre úspešné pôsobenie na zahraničných trhoch. Reštrukturalizácia podnikov po roku 1990, negatívne a pozitívne zmeny. Vybrané ukazovatele vývoja kožiarsko-obuvníckeho priemyslu v rokoch 1990-1993.