Zlatým časom odzvonilo Ministri sa striedali, privatizácia stagnovala - Szabo, A.
Situácia v najväčšom slovenskom obuvníckom podniku Závodoch 29. augusta, š.p. Partizánske. Výrazný pokles výroby a odbytu od roku 1990. Pripravovaný privatizačný projekt na vytvorenie akciovej spoločnosti. Riešenie krízovej situácie v ZDA Partizánske.