Európske normy - Medzinárodná norma ISO 9000 Management kvality - Normy zabezpečenia kvality - Kylberger, J.
Systém zabezpečenia kvality zabezpečuje skupina medzinárodných noriem ISO 9000 až 9004. Systém zabezpečenia kvality v jednom podniku ovplyvňuje ciele tohto podniku, typ výrobku alebo služby a postupy, ktoré podnik charakterizujú. Preto sa systém zabezpečenia kvality v jednom podniku líši od systému v podniku inom. Dodatkom tejto informácie je tabuľka, ktorá obsahuje porovnanie prvkov systému zabezpečenia kvality. Účel a oblasť použitia medzinárodnej normy.