Medzinárodná norma ISO 8402 - Základné pojmy používané v oblasti kvality - Kylberger, J.
Špecifický výklad základných pojmov z oblasti kvality. Uvedené definície smerujúce k uľahčeniu komunikácie a zrozumiteľnosti. Všetky pojmy, definované normou ISO 8402 budú používané radou medzinárodných zákonov v oblasti kvality.