Systém zabezpečenia a riadenia kvality Európske normy - ISO 9000 až 9004 - Kylberger, J.
Oboznámenie sa so základnými zásadami európskej politiky v oblasti zabezpečenia a riadenia kvality. Európske normy ISO 9000 až 9004.