Majitelia gotickej katedrály v Košiciach chcú financie na jej obnovu získať z lotérie - Beer, Gabriel
Problémy Rímskokatolíckeho biskupského úradu v Košiciach, súčasného majiteľa najvýchodnejšie položenej gotickej katedrály v Európe, s financovaním opráv dómu. Doteraz investované prostriedky na obnovu, nové možno získať lotériou, o ktorú požiadali v r.1992. Úvahy o predaji. Problémy s dodávateľmi. Nevyhnutná pomoc štátu.