Rakouské zkušenosti se statistikou životního prostředí - Ritschelová, I.
V máji 1989 Rakúsky ústredný štatistický úrad vytvoril 8. oddelenie - Životné prostredie. Zameranie jeho činnosti na 5 okruhov: Sociálne aspekty pôsobenia životného prostredia. Ekobilancie. Štatistika odpadov. Regionálna štatistika. Energia.