Medzinárodný projekt Bezpečnosť pre Európu
Správa o výsledkoch prieskumu vnímania a chápania otázok bezpečnosti tak verejnosťou, ako aj politickými odborníkmi strednej a východnej Európy - Česko, Maďarsko, Nemecko, Poľsko, Rusko, Slovensko, Ukrajina. Prieskum v spolupráci s výskumnými pracoviskami uvedených krajín riadilo v r.1992-1993 Stredisko pre rozvoj zahraničnej politiky Ústavu pre medzinárodné štúdie T.J. Watsona ml. pri Brown University v USA.